Sexy boksster Ebanie Bridges wil trio met Paige VanZant! 'Hete lichamen' Nieuws
Nieuws

Sexy boksster Ebanie Bridges wil trio met Paige VanZant! 'Hete lichamen'

Sexy boksster Ebanie Bridges wil trio met Paige VanZant! 'Hete lichamen'

Ebanie Bridges is bereid samen te werken met Paige VanZant en zou zelfs open staan voor een trio met de Amerikaanse UFC-ster.

In de afgelopen tijd heeft Bridges de bokskampioen actief expliciete inhoud gecreëerd en gezocht naar samenwerkingen buiten haar trainingsessies. Nadat bokser Mikaela Mayer zich bij OnlyFans had aangesloten, toonde Bridges interesse om met haar samen te werken. Daarnaast heeft Bridges onlangs haar verlangen onthuld om samen te werken met Paige VanZant, een andere vechter en inhoudmaker die ver gaat.

Het organiseren van de samenwerking met VanZant is echter een uitdaging geweest vanwege hun drukke schema's en de verhuizing van Bridges naar Engeland. Ondanks de tegenslagen blijft Bridges hoopvol en enthousiast over de mogelijke samenwerking.

Heerlijk vooruitzicht

"We proberen het te organiseren, maar ze kreeg het erg druk en ik ben verhuisd, zoveel dingen," vertelde Bridges aan haar volgers. "Hopelijk kunnen we weer op koers komen, want ik zou dolgraag willen samenwerken met Paige VanZant. Dat zou echt sexy zijn."

Zowel Bridges als VanZant zijn bekend met samenwerkingen voor sexy inhoud, aangezien ze eerder dergelijke projecten hebben gedaan met andere individuen op hun respectieve platforms. Zo neemt Austin Vanderford de man van Paige vaak deel aan de foto's en video's en zou Ebanie hier graag bij aan sluiten,

Hoewel het terugkeren in de ring om haar titel te verdedigen uitdagingen met zich meebrengt, lijkt de mogelijkheid om samen te werken met VanZant op dit moment haalbaarder en opwindender voor Bridges.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws