'Goedkope slet!' Rondborstige boksster Ebanie Bridges doet met fan Nieuws
Nieuws

'Goedkope slet!' Rondborstige boksster Ebanie Bridges doet met fan

'Goedkope slet!' Rondborstige boksster Ebanie Bridges doet met fan

Ebanie Bridges heeft haar fans de mogelijkheid gegeven om een date met haar te winnen. De boksster die bekend staat om haar doorkijk lingerie tijdens wegingen gaat een stapje verder.

De Australische bokser Ebanie Bridges heeft haar aanwezigheid gebruikt om Conor McGregor's Forged Irish Stout te promoten en was aanwezig bij het recente gevecht tussen Anthony Joshua en Robert Helenius, samen met de Ierse vechtsporter.

Ebanie Bridges is geen goedkope slet, verre van dat

Het lijkt erop dat de promotie een tandje hoger is geschakeld, met een kans om vluchten, een verblijf in een hotel en een date met haar te winnen in The Black Forge Inn in Dublin. Op Instagram plaatste de IBF-kampioene bij de vrouwen in het bantamgewicht de details over hoe je kunt winnen.

Conor McGregor was er ook snel bij om te reageren; het is duidelijk dat hij een fan is van Bridges. Tot nu toe heeft de post meer dan 25.000 likes, dus je kansen om te winnen zijn behoorlijk klein.

Borsten Ebanie Bridges zijn wereldberoemd

Bridges sloeg onlangs terug naar de kritiek die ze had ontvangen voor haar recente promotieactiviteiten met 'The Notorious'. Ze zei:

"Het maakt niet uit of je ons haat of van ons houdt, er wordt over ons gesproken en daar zit het geld. Zeggen dat een wereldkampioen dit niet kan doen of dat ik geen model kan zijn, of mooi kan zijn, of mijn lichaam niet kan tonen, waarom niet?"

Wie overigens denkt dat Ebanie met iedereen het bed in zou willen duiken zal teleurgesteld zijn. Recent verklaarde zij deze gedachte zat te zijn en poste een hard antwoord op social media waarin zij aangaf geen goedkope slet te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws