NL-Topvechter Gegard Mousasi uitgedaagd door ongeslagen Dagestaanse vechter Nieuws
Nieuws

NL-Topvechter Gegard Mousasi uitgedaagd door ongeslagen Dagestaanse vechter

NL-Topvechter Gegard Mousasi uitgedaagd door ongeslagen Dagestaanse vechter

Murad Ramazanov een geduchte MMA-vechter heeft de Nederlandse Gegard Mousasi uitgedaagd tot een gevecht. Ramazanov stapte over van ONE Championship naar PFL en wil Mousasi voor zijn debuut gevecht.

De Professional Fighters League (PFL) blijft opvallende stappen zetten in de MMA-wereld, met als laatste de ondertekening van een veelbelovende Dagestaanse vechter. Na de belangrijke overname van de concurrerende promotie Bellator MMA eerder dit jaar, heeft de PFL zijn roster uitgebreid. Ondanks deze uitbreiding blijft de organisatie zoeken naar top talent van elders, wat heeft geleid tot de komst van Murad Ramazanov (11-0).

Murad Ramazanov: Een ster in opkomst

Ramazanov, een frequente trainingspartner van UFC Lightweight Kampioen Islam Makhachev, heeft zijn potentieel gevestigd op het ONE Championship podium in Azië. Hij behaalde drie overwinningen in de Circle, waaronder tegen top weltergewicht uitdager Zebaztian Kadestam.

Zijn laatste optreden voor ONE was meer dan 12 maanden geleden tegen voormalig KSW-kampioen Roberto Soldić. Na een sterke start resulteerde een lage stoot van de Rus in een No Contest.

Ramazanov is een prominente naam die ONE verlaat, nadat het contract van voormalig kampioen Bibiano Fernandes niet werd verlengd. De Braziliaan was duidelijk in zijn reactie op de beslissing en adviseerde vechters om "twee keer na te denken" voordat ze zich bij de in Singapore gevestigde organisatie aansluiten.

Ramazanov verspilt geen tijd met het uitdagen van een tegenstander voor zijn PFL-Debuut

Hoewel Ramazanovs nieuwe bestemming pas deze week werd aangekondigd, heeft de ongeslagen Dagestani al een gewenste tegenstander op het oog voor zijn debuut in de PFL SmartCage.

Op Instagram richtte de nieuwkomer bij de PFL zich tot middengewicht veteraan Gegard Mousasi. De voormalige Bellator-kampioen beschuldigde onlangs Derek Brunson ervan een gevecht te hebben afgewezen en merkte op dat de PFL op zoek is naar een tegenstander.

Ramazanov stak zijn hand op en riep de PFL-leiding op om hem tegenover Mousasi te plaatsen, die hij een "legende van MMA" noemde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws