Geen comeback UFC-ster Conor McGregor: 'Komt nooit meer terug' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Geen comeback UFC-ster Conor McGregor: 'Komt nooit meer terug'

Geen comeback UFC-ster Conor McGregor: 'Komt nooit meer terug'

Michael Chandler, een prominente UFC-vechter, heeft zijn twijfels geuit over de mogelijke comeback van Conor McGregor. In een recent Twitter-bericht, waarin hij McGregor tagde, uitte Chandler zijn scepsis.

Hij refereerde aan McGregor's aankondiging van "de grootste comeback in de geschiedenis van de vechtsport" en merkte op dat er zelfs een documentaire over deze comeback in de maak was. Chandler's boodschap impliceert echter dat hij gelooft dat McGregor niet daadwerkelijk zal terugkeren naar de ring.

Gepland gevecht en dopingcontroversie

Chandler en McGregor waren gepland om tegen elkaar te vechten aan het einde van dit jaar, na hun optreden als coaches voor UFC-talenten. Deze plannen werden echter verstoord door McGregor, die weigerde deel te nemen aan de verplichte dopingtests van USADA, het anti-dopingbureau van de UFC.

Deze actie van McGregor heeft geleid tot speculaties en twijfels over zijn intenties en toewijding aan een mogelijke terugkeer. "Stel je voor dat je het zegt: 'de grootste comeback in de geschiedenis van de vechtsport' en er vervolgens een hele schijndocumentaire over maakt, en dan nooit meer terugkomt", schreef Chandler op Twitter vandaag,.

Chandler's reactie

Gezien Chandler's recente bericht lijkt het erop dat hij niet meer gelooft in een toekomstig gevecht met de beruchte Ier. Deze ontwikkeling voegt een nieuwe dimensie toe aan de saga rond McGregor's comeback en roept vragen op over de toekomst van beide vechters in de UFC.

Toch doet UFC vechtbaas Dana White verwoede pogingen om McGregor aan het vechten te krijgen en is in gesprek met de steenrijke Ier. Met de onzekerheid rond McGregor's terugkeer en de gevolgen van zijn beslissingen blijft de UFC-gemeenschap in afwachting van verdere ontwikkelingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws