Conor McGregor maakt langverwachte comeback: 'Tegenstander en datum bekend' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor maakt langverwachte comeback: 'Tegenstander en datum bekend'

Conor McGregor maakt langverwachte comeback: 'Tegenstander en datum bekend'

Nieuws over de langverwachte terugkeer van UFC-superster Conor McGregor lijkt op handen te zijn. McGregor plaagde vandaag op sociale media met een aankondiging over zijn volgende gevecht.

UFC CEO Dana White had eerder in de week aangegeven dat hij met McGregor had gesproken over zijn terugkeer gevecht en dat er "binnenkort" een beslissing zou worden genomen.

Mogelijke tegenstanders en UFC 300

McGregor werd eerder verwacht te vechten tegen Michael Chandler in 2023, nadat het paar het laatste seizoen van "The Ultimate Fighter" had gecoacht. Er is echter gespeculeerd dat McGregor misschien kiest voor een andere tegenstander voor zijn volgende gevecht.

De formulering van McGregor in zijn recente sociale media post suggereert dat hij iemand anders in gedachten heeft voor zijn comeback gevecht. Een gevecht met Justin Gaethje en een trilogie gevecht met Nate Diaz behoren tot de andere geruchten opties voor McGregor.

McGregor's afwezigheid en comeback

De UFC heeft nog geen headliner aangekondigd voor haar UFC 300 event. Hoewel McGregor heeft gezegd dat hij het evenement graag zou willen headlinen, beweerde zijn coach, John Kavanagh, onlangs dat de organisatie een terugkeer in de zomer prefereert.

McGregor is sinds juli 2021 aan de kant gezet na het breken van zijn been in een verlies tegen Dustin Poirier. Met de aankondiging van zijn terugkeer op Nieuwjaarsdag 2024, bereidt de vechtsportwereld zich voor op wat McGregor beschrijft als "De grootste comeback in de sportgeschiedenis."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws