Moord! UFC-ster Phil Baroni slaat vriendin dood in hotel Nieuws
Nieuws

Moord! UFC-ster Phil Baroni slaat vriendin dood in hotel

Moord! UFC-ster Phil Baroni slaat vriendin dood in hotel

Phil Baroni UFC- en PRIDE-veteraan is in Mexico gearresteerd wegens de moord op zijn vriendin. Baroni was onder invloed van alcohol en drugs.

De Tribuna De La Bahia, een Mexicaanse krant, meldde gisteren dat Baroni naar verluidt zijn vriendin in hun hotelkamer zou hebben vermoord. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen de agenten de vrouw naakt liggen op een bed bedekt met een laken.

Zware klappen gehad

Er waren echter sporen van zware klappen en blauwe plekken op haar gezicht en de vrouw werd ter plekke dood verklaard. Baroni is gearresteerd voor moord. Er wordt nu een volledig onderzoek ingesteld naar het betreurenswaardige incident.

Baroni zou tegen de politie hebben verklaard dat hij marihuana had gerookt en een biertje dronk in zijn kamer toen de twee ruzie kregen. Tijdens de ruzie vertelde de vriendin van Baroni hem naar verluidt dat ze seksuele relaties had met een andere man.

Sex met een andere man

Daarna zette de voormalig UFC-vechter volgens eigen zeggen zijn vriendin onder de douche en viel ze met haar hoofd op de grond. Toen zijn bewusteloos raakte bracht hij haar naar bed en vertrok. toen Baroni terug kwam was de vrwouw overleden.

In zijn carrière vocht Baroni voor bekende vechtsportorganisaties als de UFC, PRIDE, Strikeforce, Bellator en ONE Championship.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws