Prijzenpot 10 miljoen! Kadyrov's MMA-Grand Prix-toernooien Nieuws
Nieuws

Prijzenpot 10 miljoen! Kadyrov's MMA-Grand Prix-toernooien

Prijzenpot 10 miljoen! Kadyrov's MMA-Grand Prix-toernooien

Absolute Championship Akhmat (ACA), eigendom van Kadyrov, maakte vorige week zijn plannen bekend in een persbericht. Daaruit blijkt dat er tijdens de MMA-Grand Prix-toernooien 1o miljoen te verdelen is.

Ramzan Kadyrov de Tsjetsjeense leider, blijft zijn invloed op de sport van mixed martial arts uitbreiden. Met het absolute Championship Akhmat (ACA) is hij van plan Grand Prix-toernooien te houden in alle gewichtsklassen met een totaal prijzengeld van $10 miljoen.

Overname van AMC Fight Nights

Vorige week werd bekend dat ACA momenteel in onderhandeling is om de ervaren Russische MMA-organisatie AMC Fight Nights over te nemen. De deal, die nog moet worden afgerond maar naar verwachting in de komende weken zal worden afgerond, zou ervoor zorgen dat Kadyrov's ACA de grootste MMA-organisatie in Rusland wordt.

In december 2020 verbood het Amerikaanse ministerie van Financiën mensen die zaken doen in de Verenigde Staten om interactie te hebben met verschillende bedrijven die eigendom zijn van Kadyrov. Waaronder zijn mixed martial arts-sportschool, Akhmat MMA, en zijn vechtorganisatie, ACA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws