Sinds 2020 vermiste UFC-vechter kondigt comeback aan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Sinds 2020 vermiste UFC-vechter kondigt comeback aan

Sinds 2020 vermiste UFC-vechter kondigt comeback aan

Lyman Good UFC-vechter, heeft onverwacht gezworen om in 2023 terug te keren. MMA-journalist Alex Behunin deelde onlangs een lijst met UFC-vechters die uit beeld waren geraakt en spoorde hen aan om terug te keren.

Tot zijn grote verbazing ontving Behunin een onverwacht antwoord van Good, die beloofde terug te keren. De door Behunin gedeelde lijst bevat de namen van andere veelbelovende UFC-vechters zoals Gavin Tucker, Juan Espino, Tatiana Suarez, Gregor Gillespie, en de Nederlandse Germaine de Randamie.

Net als de meeste anderen op de lijst, is Lyman Good al meer dan twee jaar inactief sinds hij in juni 2020 een verloor tegen Belal Muhammad. Good was de eerste actieve UFC-vechter die positief testte op COVID-19, hierdoor raakte hij aan de zijlijn en bleef uit beeld.

Wanneer en tegen wie Good terugkomt is niet bekend. De UFC heeft nog officieel aangekondigd dat deze zal vechten. Maar de oproep van Behunin heft wel als zijn vruchten afgeworpen en Good geactiveerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws