UFC Kampioen Khabib 'pislink' op Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Kampioen Khabib ‘pislink’ op Conor McGregor

UFC Kampioen Khabib ‘pislink’ op Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov voegt zich bij enkele collega UFC-vechters die pislink zijn op Conor McGregor wegens zijn zelfbedachte ranglijst.

McGregor stelde een MMA GOAT ranglijst samen waar volgens hem de beste MMA-vechters op staan. Natuurlijk bedeelde de flagrante Ier zichzelf ook een top positie op de lijst toe. Voor het gemak sloeg McGregor aartsvijand Khabib over op de lijst. Dit werkte als een rode lap op een stier.

McGregor heeft wel lef

Khabib Nurmagomedov ging naar Twitter en maakte Conor McGregor belachelijk omdat hij het aandurfde zichzelf te rangschikken. En wel voor mensen als Georges St-Pierre en Jon Jones. De Ier had zichzelf namelijk de 2e plek gegeven achter Anderson Silva.

“Jij (Conor McGregor) tikte af in vedergewicht, je tikte af in lichtgewicht en je tikte af in weltergewicht. Verdedigde nooit de titel in de UFC of Cage Warriors. Je gaf meer op dan GSP, Spider en Bones allemaal samen. Je bent de grootste UFC-vechter in de Twitter-geschiedenis niet in de kooi, “aldus Khabib.

Iedereen boos

Khabib Nurmagomedov was niet de enige vechter die Conor McGregor over zich heen kreeg vanwege zijn MMA GOAT-beoordeling. Eerder gaven Jon Jones en Nate Diaz hun eigen verhitte reacties op de beweringen van McGregor. Die in niet mis te verstane woorden de Ier naar zijn plek wezen.

Conor McGregor schreeuwt al geruime tijd om een ​​rematch met Khabib Nurmagomedov. Tot nu toe is de superster niet succesvol geweest in zijn pogingen om UFC-matchmakers te overtuigen om de wedstrijd te boeken.

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page