UFC Kampioen Khabib 'pislink' op Conor McGregor
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC Kampioen Khabib ‘pislink’ op Conor McGregor

UFC Kampioen Khabib ‘pislink’ op Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov voegt zich bij enkele collega UFC-vechters die pislink zijn op Conor McGregor wegens zijn zelfbedachte ranglijst.

McGregor stelde een MMA GOAT ranglijst samen waar volgens hem de beste MMA-vechters op staan. Natuurlijk bedeelde de flagrante Ier zichzelf ook een top positie op de lijst toe. Voor het gemak sloeg McGregor aartsvijand Khabib over op de lijst. Dit werkte als een rode lap op een stier.

McGregor heeft wel lef

Khabib Nurmagomedov ging naar Twitter en maakte Conor McGregor belachelijk omdat hij het aandurfde zichzelf te rangschikken. En wel voor mensen als Georges St-Pierre en Jon Jones. De Ier had zichzelf namelijk de 2e plek gegeven achter Anderson Silva.

“Jij (Conor McGregor) tikte af in vedergewicht, je tikte af in lichtgewicht en je tikte af in weltergewicht. Verdedigde nooit de titel in de UFC of Cage Warriors. Je gaf meer op dan GSP, Spider en Bones allemaal samen. Je bent de grootste UFC-vechter in de Twitter-geschiedenis niet in de kooi, “aldus Khabib.

Iedereen boos

Khabib Nurmagomedov was niet de enige vechter die Conor McGregor over zich heen kreeg vanwege zijn MMA GOAT-beoordeling. Eerder gaven Jon Jones en Nate Diaz hun eigen verhitte reacties op de beweringen van McGregor. Die in niet mis te verstane woorden de Ier naar zijn plek wezen.

Conor McGregor schreeuwt al geruime tijd om een ​​rematch met Khabib Nurmagomedov. Tot nu toe is de superster niet succesvol geweest in zijn pogingen om UFC-matchmakers te overtuigen om de wedstrijd te boeken.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page