🎥 Eetmachines: MMA vechters Hall en Shaw eten 4 kilo broodjes Nieuws
Nieuws

🎥 Eetmachines: MMA vechters Hall en Shaw eten 4 kilo broodjes

🎥 Eetmachines: MMA vechters Hall en Shaw eten 4 kilo broodjes

Brian Shaw en Eddie Hall, twee voormalig sterkste man ter wereld, hebben elkaar gisterenavond in een bizarre eetwedstrijd gemeten. De twee giganten, die zich voorbereidden op een MMA-gevecht dat uiteindelijk niet doorging, besloten hun eetlust te testen met twee gigantische broodjes van ruim twee kilo.

De gevechten in de MMA-kooi mogen dan wel niet door zijn gegaan, toch trainen Shaw en Hall door. In de tussentijd zijn de twee inmiddels dikke vrienden geworden en nemen regelmatig leuke video's op. In een van de video's laten Shaw en Hall zien wat zij gemiddeld eten om sterk te blijven en besloten er een wedstrijd van te maken.

Twee giga broodjes met diverse soorten vlees

De opdracht was simpel: wie het snelst de twee giga broodjes naar binnen kon werken, won de wedstrijd. De broodjes, gevuld met diverse soorten vlees en andere calorieënrijke ingrediënten, waren een ware uitdaging voor de twee eetmachines.

Na flink proppen en een paar flinke boeren kwam Shaw als winnaar uit de bus. Hall dacht slim te zijn door het brood te laten liggen en alleen het vlees te eten. Maar deze bleken aan het einde zwaarder te wegen dan het brood dat Shaw liet liggen.

Shaw: "Ik dacht dat ik slim was..."

Een teleurgestelde Hall erkende zijn nederlaag. "Ik dacht dat ik slim was door het brood te laten liggen," aldus Hall. "Maar ik had niet verwacht dat het vlees zo zwaar zou zijn." Shaw daarentegen was dolblij met zijn overwinning. "Dit is een geweldige overwinning," zei Shaw met een lach. "Ik ben de nieuwe eetkampioen van de wereld!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws