'Mietje!' UFC-ster neemt DUST baas te grazen (video) Nieuws
Nieuws

'Mietje!' UFC-ster neemt DUST baas te grazen (video)

'Mietje!' UFC-ster neemt DUST baas te grazen (video)

Dale Brown eigenaar van Detroit Urban Survival Training werd even door UFC-ster Sean Strickland aangepakt. Deze wilde wel eens zien of de stoere Brown bestand was tegen zijn MMA-techniek.

Detroit Urban Survival Training (DUST) werd vorig jaar een hype door haar overlevingstechnieken. Brown boegbeeld van de organisatie is te zien in talloze video's waar hij aanvallers aanpakt. Gisteren was hij zelf aan de beurt toen Strickland hem tegen het lijf liep.

Geen low kick geven dude

Strickland die omringt wordt door controverse door zijn gedrag buiten de UFC-kooi is een van de meest gevreesde MMA-vechters in de organisatie. Toen hij Brown tegenkwam die door critici als een mietje wordt beschouwd door zijn onzin technieken ging hij even los.

"Ik rende naar Detroit Taticool om te zien wat hij zou doen en hij kwam met een low kick", zegt Strickland. "Naar mijn professionele mening zou ik geen low kick geven als iemand op je af rent."

Strickland pakte Brown vast en met een knietje vloog deze met toonbank en al achterover.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws