'Meegluren!' Paige VanZant viert 1 miljoen likes op OnlyFans met pikante foto Nieuws
Nieuws

'Meegluren!' Paige VanZant viert 1 miljoen likes op OnlyFans met pikante foto

'Meegluren!' Paige VanZant viert 1 miljoen likes op OnlyFans met pikante foto

Paige VanZant de voormalige UFC-ster en bareknuckle bokser heeft inmiddels 1 miljoen likes op haar OnlyFans account behaald. Zij deelde pikante foto's om dit te vieren met haar fans.

Voormalig UFC-schoonheid VanZant liet haar perzik kleurige billen zien aan haar Twitter-volgers en liet ze verlangen naar meer.De 28-jarige maakte naam in mixed martial arts bij de belangrijkste in de sport, de UFC, waar ze vocht van 2014 tot 2019.

Paige VanZant heeft 1 miljoen likes op OnlyFans

VanZant is sindsdien een begrip geworden omdat ze lucratieve deals heeft gesloten met onder meer OnlyFans en AEW. VanZant gaf eerder ook al toe dat ze 'nudist is geworden' na het plaatsen van ordinaire kiekjes.

Haar OnlyFans carrière is zo succesvol dat ze op een gegeven moment toegaf dat ze er meer aan verdiende dan wat ze deed in de UFC. Inmiddels heeft zij de 1 miljoen likes bereikt wat haar bakken met geld oplevert.

Om haar fans te bedanken trakteert de blondine op wat extra pikante foto's. Ze post regelmatig ook op haar Twitter- en Instagram-accounts, waar ze op de laatste meer dan 3,2 miljoen volgers heeft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws