KO-Alert! MMA-vechter beslist partij met 1 stoot | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

KO-Alert! MMA-vechter beslist partij met 1 stoot | video

KO-Alert! MMA-vechter beslist partij met 1 stoot | video

Lewis McGrillen won zijn PFL Europe-debuut afgelopen weekend in stijl toen de 22-jarige Salih Kulacan brutaal knock-out sloeg met één klap in de eerste ronde.

Het talent McGrillen maakte de hype waar tijdens zijn PFL Europe-debuut toen de 22-jarige zijn tegenstander met één klap knock-out sloeg tijdens het evenement in Newcastle, Engeland.

Lewis McGrillen won zijn PFL Europe-debuut met 1 stoot KO

Toen het gevecht begon in de Vertu Motors Arena in Newcastle, nam McGrillen onmiddellijk de controle over in het midden van de kooi en verwondde Kulucan met de eerste klap die hij landde.

Daarna landde McGrillen enkele goede trappen op het lichaam van zijn tegenstander voordat hij zijn eerste knock-out van het gevecht scoorde door middel van een harde linkerstoot.

Kulucan slaagde erin om de ground and pond te ontwijken nadat hij was gevallen, en kwam weer overeind om de eerste takedown van het gevecht te scoren. McGrillen vond al snel zijn ritme weer terwijl Kulucan met zijn rug tegen de kooi aan het vechten was.

De 30-jarige werd geraakt door een stevige linker en er waren geen vervolgstoten nodig toen McGrillen de walk-off knock-out scoorde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws