🎥 UFC-ster Islam Makhachev gewond bij ongelukje met crossmotor! 'Geen paniek' Nieuws
Nieuws

🎥 UFC-ster Islam Makhachev gewond bij ongelukje met crossmotor! 'Geen paniek'

🎥 UFC-ster Islam Makhachev gewond bij ongelukje met crossmotor! 'Geen paniek'

Islam Makhachev UFC-kampioen liep een flink opgezwollen hand op nadat de crossmotor waarop hij reed op hem viel bij het afstappen. De Rus voerde een stunt uit die mislukte.

UFC kampioen Islam Makhachev heeft sinds zijn succesvolle titelverdediging bij UFC 284 tegen Alexander Volkanovski zich uitgeleefd met een van zijn nadere sport activiteiten. Onlangs voegde hij echter een verhaal op Instagram toe waarin hij een blessure liet zien die hij opliep aan zijn hand. Een Instagram-pagina met de naam ‘mmakarma’ deelde het verhaal later in een post.

Makhachev is in een stroomversnelling terecht gekomen met een winrecord van 12 gevechten. Het is een van de langstlopende actieve records in de UFC. Sindsdien is hij teruggegaan naar zijn geboorteland Dagestan in Rusland. Maar onlangs bevond hij zich in een moeilijke situatie.

Islam Makhachev verwondt zichzelf tijdens het rijden op een crossmotor

De lichtgewicht kampioen lijkt te genieten van zijn vrije tijd waaronder het rijden op een crossmotor. Zijn plezier werd echter afgebroken nadat hij een blessure aan zijn hand opliep tijdens het nemen van een steile heuvel. Hij deelde de video's en foto's over het incident op sociale media.

Op de video's en afbeeldingen is te zien dat Makhachev zijn hand verdraaide bij het afstappen van de crossmotor. Zijn hand bleek later opgezwollen. Het ziet er echter niet uit als een al te ernstige blessure. Fans hopen dat hij snel herstelt en terugkomt om weer te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws