Alles uit! Zo promoot Vecht-ster Tay Melo haar OnlyFans Pro Wrestling
Pro Wrestling

Alles uit! Zo promoot Vecht-ster Tay Melo haar OnlyFans

Alles uit! Zo promoot Vecht-ster Tay Melo haar OnlyFans

Taynara Melo Guevara is een Braziliaanse professionele worstelaar en judoka, startte haar eigen OnlyFans en promoot deze op geheel eigenwijze.

De mooi Braziliaanse worstelt onder de vlag All Elite Wrestling (AEW), waar ze optreedt onder de ringnaam Tay Melo. Ze heeft even een pauze van de ring genomen na een heftig straatgevecht in januari. Toch laat ze zich niet tegenhouden om haar andere passie uit te leven, namelijk OnlyFans.

Daarom heeft ze zichzelf gepromoot door te cosplayen als een huishoudster tijdens schoonmaakdag. De Braziliaanse schoonheid, die eerder bekend stond als Tay Conti, heeft haar OnlyFans vier maanden geleden gelanceerd, Imiddels heeft zij al een enorm aantal volgers verzameld die bereid zijn om $19.99 te betalen om haar pikante foto's en video's te zien.

Tay Melo op OnlyFans als stoute huishoudster

Hopend dat haar man, Sammy Guevara, ook mee zou doen aan de fotoshoots, zijn de fans teleurgesteld omdat er nog geen berichten zijn dat hij meedoet. Maar de AEW-hartstochtelijke is echt nooit schuchter overgekomen, dus misschien is het slechts een kwestie van tijd voordat hij deelneemt aan de pret.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws