'Leugenaar! 'Kickboks Bodyguard van Lionel Messi onder vuur vanwege discutabel verleden Nieuws
Nieuws

'Leugenaar! 'Kickboks Bodyguard van Lionel Messi onder vuur vanwege discutabel verleden

'Leugenaar! 'Kickboks Bodyguard van Lionel Messi onder vuur vanwege discutabel verleden

Yassine Cheuko, de bodyguard van Lionel Messi is de laatste tijd een sensatie op sociale media geworden. Echter, sommige Amerikaanse veteranen zijn helemaal niet blij met de hype rond Cheuko.

De afgelopen dagen is er veel gezegd over Yassine Cheuko, de bodyguard van Lionel Messi, met name vanwege zijn acties toen een fan de Argentijn benaderde tijdens de wedstrijd tussen Inter Miami en LAFC in de MLS. Sinds Messi voor Inter Miami speelt, wordt elke stap die Leo Messi in de VS zet, nauwlettend gevolgd door Cheuko. De voormalige Amerikaanse marinier en expert in Mixed Martial Arts is ook gezien terwijl hij Antonela Roccuzzo, Thiago, Mateo en Ciro begeleidt wanneer ze de straat op gaan.

Er zijn echter mensen die helemaal niet blij zijn met Cheuko. Volgens sommige Amerikaanse veteranen heeft de bodyguard van Lionel Messi mogelijk niet de achtergrond die hem beroemd heeft gemaakt op sociale media.

Amerikaanse Marine veteranen noemen de bodyguard van Lionel Messi een bedrieger

Enkele veteranen van de Amerikaanse marine hebben Yassine Cheuko aangeduid als een 'bedrieger'. Hoewel werd beweerd dat de bodyguard deel uitmaakte van de United States Navy SEALs, wijst nieuwe informatie die door de Daily Mail is gemeld erop dat veel interne bronnen bij de marine hier geen weet van hebben.

Een woordvoerder van de Amerikaanse marine benadrukte dat ze geen enkel record van Yassine Cheuko konden vinden, terwijl Christophe Freisenbruch, een voormalige Marine Navy SEAL die een bedrijf leidt op het gebied van medische militaire technologie, een LinkedIn-bericht plaatste waarin hij sprak over Cheuko's achtergrond.

"Karma heeft een eigenaardige manier om je te vinden als je publiekelijk wordt aangekondigd als een voormalige SEAL, maar je bent nooit afgestudeerd aan BUD/S of hebt de Trident verdiend. Dit is ofwel een verkeerde toewijzing door de media of ronduit bedrog. #gestolenvaluta," schreef hij.

Een andere anonieme SEAL-veteraan vertelde aan de Daily Mail: "Ik heb nog nooit van hem gehoord. Een voormalige collega heeft een database en hij vertelde me dat hij geen Team Guy (SEAL) is."

Yassine Cheuko en Inter Miami hebben nog niet gereageerd op dit verhaal, dat in de media is opgedoken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws