🎥 Kuiten killer Jurjendal gaat de Glory Prins en Koning slopen tijdens de Grand Prix Nieuws
Nieuws

🎥 Kuiten killer Jurjendal gaat de Glory Prins en Koning slopen tijdens de Grand Prix

🎥 Kuiten killer Jurjendal gaat de Glory Prins en Koning slopen tijdens de Grand Prix

Uku Jurjendal werd door Levi Rigters gekozen als zijn eerste tegenstander op de Glory zwaargewicht Grand Pix van 9 maart, en de boomlange Prince of Kickboxing kan maar beter oppassen.

Na de trekking van de vechters was het tijd voor de pers om de vechters een op een te spreken. Daar waar de journalisten massaal om Glory kampioen Rico Verhoeven heen dansten, zat Uku Jurjendal alleen op een bankje. Als redacteur bij Vechtsport Info kon ik het niet laten hem een paar vragen te stellen.

Een van de vragen wat Jurjendal vond dat Rigters hem had uitgekozen werd snel beantwoord: "Dat doet mij niet veel, het uiteindelijke doel is winnen en het liefst een gevecht met Rico", zei De Estlandse viking Jurjendal. Qua voorbereiding heeft Jurjendal een link met Verhoeven, vooral het nemen van ijsbaden en derhalve aan hem gewaagd.

Jurjendal wil door slim vechten de Grand Prix winnen

Tijdens zijn gevecht met Badr Hari vorig jaar sloopte Jurjendal de kuiten van de Marokkaan, een wapen wat hij deze keer zeker niet zal nalaten te gebruiken. "Rigters heeft een lengte voordeel, daarvoor moet ik slim vechten." Jurjendal heeft er alles van om ver te komen in het toernooi en wordt aangemerkt als favoriet.

Volgens insiders is het niet eens zo slecht dat hij wellicht later in het toernooi Verhoeven zou treffen. Als de Estlander die een echte knock-out vechter is voorbij Rigters komt en de kampioen treft zal deze beducht moeten zijn op diens scherpe aanvallen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws