Nieky Holzken: 'Ik geef Jake Paul een pak slaag net als Sexyama' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken: 'Ik geef Jake Paul een pak slaag net als Sexyama'

Nieky Holzken: 'Ik geef Jake Paul een pak slaag net als Sexyama'

JakePaul maakte gisteren zijn aankomende tegenstander bekend, wat gelijk kon rekenen op veel reacties die niet mals waren. Ook topkickbokser Nieky Holzken heeft er zo zijn gedachten over.

Ex-Youtube ster Paul maakt een bliksem carrière in het boksen en verbaasd vriend en vijand met het verslaan van de ene na de andere grote naam. Iets wat veel vragen oproept en de schijn van opgezet spel niet kan wegnemen.

De volgende tegenstander waar Paul tegen de ring in gaat is de 35 jarige Ryan Bourland een oud Olympiër die uit pensioen komt voor het gevecht. Dit zorgt voor veel kritiek want Paul lijkt zijn tegenstanders zorgvuldig uit te kiezen.

Jake Paul schijt peuken voor vechters als Nieky Holzken

Dit trok ook de aandacht van Nieky Holzken die afgelopen zondag bliksemsnel met Yoshihiro “Sexyama” Akiyama afrekende door deze een pak slaag te geven. En dat heeft Holzken die Jake Paul meerdere keren uitdaagde ook in het verschiet voor de Amerikaan.

"Hij kan net zo'n pak slaag krijgen als Sexyama", zegt Nieky tegen onze redactie. "Maar hij durft toch niet dat is al gebleken." En daar lijkt Holzken een punt te hebben, want alle uitdagingen die de deur uitgingen moeten zijn opgevallen.

Jake Paul die een relatie heeft met topschaatster Jutta Leerdam moet er van gehoord hebben, ook traint hij als hij in het land is bij een sportschool in Friesland, dus kan het hem niet ontgaan zijn.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws