🎥 15.000 rouwenden op begrafenis kickbokser: 'Verdachte omstandigheden' Nieuws
Nieuws

🎥 15.000 rouwenden op begrafenis kickbokser: 'Verdachte omstandigheden'

🎥 15.000 rouwenden op begrafenis kickbokser: 'Verdachte omstandigheden'

Fariyar Aminipour, een 23-jarige Koerdische kickboksatleet, bij ONE Championship werd begraven in Saqqez, gelegen in de regio Koerdistan. Deze ceremonie trok een opmerkelijke menigte van ongeveer 15.000 mensen, wat de impact en het respect dat Aminipour genoot in zijn gemeenschap benadrukt.

Omstreden omstandigheden rondom zijn overlijden

Aminipour, bekend als voormalig speler van het nationale Muay Thai-team, had een opvallende carrièretransitie gemaakt van Kolberi naar legionair in Thailand. Zijn dood, die recentelijk plaatsvond in Thailand, werd officieel toegeschreven aan een "motorongeluk".

Er zijn bronnen die suggereren dat de dood van Aminipour geen ongeluk was, maar het gevolg van opzet. Tot op heden is er echter geen concreet bewijs of bekend motief dat deze beweringen ondersteunt.

Speculaties en discussies

Deze gebeurtenis heeft niet alleen lokaal, maar ook internationaal aandacht getrokken, gezien Aminipour's status als een atleet met internationale ervaring. De verdachte omstandigheden van zijn overlijden roepen vragen op en hebben geleid tot speculaties en discussies binnen de sportgemeenschap en daarbuiten.

"Terwijl de gemeenschap rouwt om het verlies van een jonge, talentvolle sporter wiens leven abrupt en onder mysterieuze omstandigheden is geëindigd, is er een groot talent ons ontvallen", zegt ONE vechtbaas Chatri. Deze betaalde voor de begrafenis en zorgde ervoor dat het lichaam van Aminipour naar zijn land werd vervoerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws