Rico Verhoeven wil rivaal de mond snoeren: 'Hij ontloopt mij en doet niet mee' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven wil rivaal de mond snoeren: 'Hij ontloopt mij en doet niet mee'

Rico Verhoeven wil rivaal de mond snoeren: 'Hij ontloopt mij en doet niet mee'

Rico Verhoeven mocht vandaag kiezen tegen wie hij als eerste wil vechten tijdens de Glory zwaargewicht Grand Prix op 9 maart, dit wordt Sofian Laïdouni. Maar Verhoeven had gehoopt Antonio Plazibat te treffen maar deze trok zich terug uit het toernooi.

De Grand Prix loting vandaag waar volgens de fans twee absolute favorieten ontbraken in de vorm van Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat verraste menig fan. Geen loting via balletjes maar namen werden getrokken en zo werden de matchups samengesteld.

Rico Verhoeven wil Antonio Plazibat de mond snoeren

Verhoeven die na de trekking werd gevraagd naar zijn deelname en de rivaliteit met Antonio Plazibat die afzegde was duidelijk: "Om wat voor reden dan ook heeft hij zich weer eens teruggetrokken uit dit toernooi", zegt Verhoeven."Ik hoopte hem er tegen te komen om zijn mond te snoeren, maar die kans krijg ik nu niet."

Plazibat zegde af omdat diens arm nog niet compleet geheeld is nadat hij deze brak in zijn partij tegen Tariq Osaro. "Misschien dacht hij wel ik weet niet of dit kan lukken en wil hij zich voorbereiden op een titelgevecht tegen mij", aldus de Glory kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws