'Klaar mee!' Petr Yan dreigt UFC te verlaten na diefstal Nieuws
Nieuws

'Klaar mee!' Petr Yan dreigt UFC te verlaten na diefstal

'Klaar mee!' Petr Yan dreigt UFC te verlaten na diefstal

Petr Yan voormalig UFC kampioen bantamgewicht, overweegt de UFC te verlaten. Hij heeft het gevoel dat de UFC niet achter hem staat. Yan verloor afgelopen weekend van Sean O'Malley,in wat door diverse notabelen de ergste diefstal ooit in de geschiedenis van de organisatie wordt genoemd.

De Russische vechter blijkt een slachtoffer van slechte jurering bij UFC 280. Yan nam het op tegen de rijzende ster van de divisie, Sean O'Malley, die als nummer 11 op de eerste plaats stond voordat het gevecht plaatsvond.

Ergste ooit

Na het verlies gaf de voormalige kampioen bantamgewicht geen enkele verklaring af, behalve een kort bericht voor de juryleden, tweette Yan: "Fu*k the judges"

Volgens berichtgeving van ESPN is Yan er klaar mee en zou hij de organisatie de rug toe willen keren. Petr Yan krijgt steun van UFC-legendes Henry Cejudo en Khabib Nurmagomedov. Na het gevecht nam voormalig UFC-kampioen in twee divisies, Henry Cejudo, het op Twitter op voor Yan en zei dat O'Malley winst op de Rus bij UFC 280 de ergste diefstal in de geschiedenis van de UFC was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws