Kickbokspartij Rappers Ballin30 vs Choppa op 4 juni bij Hoodfights Amsterdam Nieuws
Nieuws

Kickbokspartij Rappers Ballin30 vs Choppa op 4 juni bij Hoodfights Amsterdam

Kickbokspartij Rappers Ballin30 vs Choppa op 4 juni bij Hoodfights Amsterdam

Ballin30 en Choppa staan op 4 juni tegenover elkaar in een kickbokswedstrijd die georganiseerd wordt door Hoodfights Amsterdam. Deze Rapper Battle beloofd vuurwerk te worden volgens de organisatie.

Het fenomeen Hoodfights is niet meer weg te denken uit ons land. Wat eerst een rage leek overgewaaid uit de USA is nu ook een wereldwijde trend geworden. Ook in Nederland vinden de gevechten plaats met als een van de leidende organisaties Hoodfights Amsterdam. De organisatie liet ons weten het gevecht tussen Ballin30 en Choppa in kannen en kruiken te hebben.

Rappers Ballin30 vs Choppa gaan 4 juni tegen elkaar kickboksen

Beide rappers die kunnen rekenen op een groot aantal fans en volgers gaan een kickbokspartij aan met MMA-handschoenen, zoals ONE Championship de grootste vechtsport organisatie ter wereld deze ooit introduceerde. Alhoewel vaak aangemerkt als illegaal, worden de Hoodfights gedoogd door de diverse instanties.

Hoodfights Amsterdam houdt scherp toezicht op haar gevechten en de vechters. "Wij letten goed op dat er geen ernstig letsel ontstaat tijden onze fights", laat een woordvoerder van de organisatie ons weten. Er is voldoende kennis aanwezig om dit te voorkomen.

Ook een aantal bekende vechters zijn vaak te zien in Hoodfight organisaties zoals KOTS uit Scandinavië. Echter hanteren deze haast geen regels, terwijl die bij Hoodfights Amsterdam wel zo is. Meer info omtrent het gevecht tussen Ballin30 en Choppa zal te volgen zijn via onder andere de Instagram pagina van de organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws