'Maak het verschil!' Glory Kickboxing vraagt steun voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman Nieuws
Nieuws

'Maak het verschil!' Glory Kickboxing vraagt steun voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman

'Maak het verschil!' Glory Kickboxing vraagt steun voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman

Robbie Hageman de aan een hersentumor leidde kickbokser kan rekenen op steun uit Glory Kickboxing. De organisatie doet vandaag een oproep aan de community.

Het verhaal van Robbie Hageman die in Nederland niet verder geholpen kan worden aan zijn hersentumor is er een van veel emoties, maar ook hoop, De voormalige Glory kickbokser kan in Amerika een levens verlengende behandeling ondergaan wat hem tijd koopt om zijn jongen kinderen te zien opgroeien. Daarvoor is een crowdfunding actie opgestart. Het bedrag wat gehaald moet worden om de behandeling te kunnen doen is nog niet volledig behaald.

Glory doet een oproep via social media en haar vechters en de fans om mee te doneren. "We schrijven om uw steun te vragen voor voormalig Glory vechter Robbie Hageman, bij wie een hersentumor is vastgesteld en die in Amerika moet worden behandeld", schrijft de organisatie op Instagram.

Grote namen uit de vechtsport steunen Robbie Hageman

"De kosten van deze behandeling zijn onbetaalbaar en zijn familie heeft moeite om de financiële last te dragen. We vragen onze gemeenschap om samen te komen en deze vechter te steunen in zijn tijd van nood. Hij heeft zoveel gegeven voor kickboksen en we willen hem en zijn familie laten zien dat we er voor hen zijn. Elke bijdrage, hoe klein ook, zal een verschil maken in zijn leven."

Een groot aantal vechters uit de Glory stal laat via een video zien Hageman te steunen zoals Antoni Plazibat, Benny Adegbuyi en nog vele meer. Ook andere vechtsport coryfeeën zoals Ernesto Hoost, Mike Passenier en Said El Badaoui doen een oproep voor steun. En zoals Glory stelt; "Deel het bericht met je vrienden en familie, en laat iedereen een verschil maken in zijn leven." Om naar de crowdfunding actie te gaan KLIK HIER!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws