Kickbokser en MMA-talent (16) omgekomen in Oekraïne: 'Geen kans' Nieuws
Nieuws

Kickbokser en MMA-talent (16) omgekomen in Oekraïne: 'Geen kans'

Kickbokser en MMA-talent (16) omgekomen in Oekraïne: 'Geen kans'

Artem Pryimenko, Oekraïens sambo-kampioen en MMA-talent is gedood bij een luchtaanval in zijn land. Naast de jonge vechter kwamen ook diens vader, moeder, grootmoeder en twee jongere broers om het leven in Sumy.

De oorlog die Rusland voert in de Oekraïne eist ook zijn eerste slachtoffers in de vechtsportwereld. Kwamen er eerder ook al bekende sporters om die in het leger strijden, eisen de bommen ook onschuldige slachtoffers zoals die van de jonge Artem en zijn familie.

Coach Yevhen Leonenko, van het nationale Sambo Team maakte het trieste nieuws van de dood van de jonge vechter bekend. ,,Artem en zijn familie hadden geen schijnvan kans", is te lezen op social media. Naast Sambo was Artem op weg naar de MMA-wereld.

Bekende vechters

Regina Frost, CEO bij Muaythai Family Gym en vechtsport manager meldt dat een van haar kickbokser gedood is aan het front in de Oekraïne. De naam van de vechter maakte zij echter niet bekend om prive redenen. Er vechten een aantal bekende boksers aan het front zoals Oleksandr Usyk en Vasyl Lomachenko.

Ook de bekende boksbroers Klitschko hebben gezworen hun land tot de dood te verdedigen. Vechtsport fans houden hun hart vast en vrezen meer slecht nieuws terwijl hun idolen de wapens hebben opgenomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws