Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Tyson Fury lijkt nu waarschijnlijk niet te gebeuren. Na de arbitrage-overwinning van Deontay Wilder moet de ‘Zigeunerkoning’ hem opnieuw onder ogen zien, tenzij de Amerikaan een stap opzij zal zetten.

Volgens Mike Coppinger van The Athletic, zijn 21 augustus en 28 augustus twee mogelijke datums die momenteel worden overwogen voor de wedstrijd tussen Joshua en Usyk. Promotor Bob Arum heeft 24 juli genoemd als de datum die hij heeft gereserveerd in het Allegiant Stadium in Las Vegas, voor Fury tegen Wilder.

Blije boksbond

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Fury vervolgens tegen Wilder zal vechten in een trilogie wedstrijd, Wilder is uit op wraak; ,,Jullie hebben hier allemaal met een heel ander type klootzak te maken. Hij wil het bloed, niet dat geld dat geboden is. ‘Vergelding is wat wij willen’. ”, zegt Malik Scott de nieuwe coach van Wilder.

Ondertussen staat de WBO te springen om Joshua tegen Usyk te sanctioneren, voor de boksbond is het een droom die uitkomt. De verplichte uitdager Usyk die kampioen Joshua treft.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page