Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Tyson Fury lijkt nu waarschijnlijk niet te gebeuren. Na de arbitrage-overwinning van Deontay Wilder moet de ‘Zigeunerkoning’ hem opnieuw onder ogen zien, tenzij de Amerikaan een stap opzij zal zetten.

Volgens Mike Coppinger van The Athletic, zijn 21 augustus en 28 augustus twee mogelijke datums die momenteel worden overwogen voor de wedstrijd tussen Joshua en Usyk. Promotor Bob Arum heeft 24 juli genoemd als de datum die hij heeft gereserveerd in het Allegiant Stadium in Las Vegas, voor Fury tegen Wilder.

Blije boksbond

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Fury vervolgens tegen Wilder zal vechten in een trilogie wedstrijd, Wilder is uit op wraak; ,,Jullie hebben hier allemaal met een heel ander type klootzak te maken. Hij wil het bloed, niet dat geld dat geboden is. ‘Vergelding is wat wij willen’. ”, zegt Malik Scott de nieuwe coach van Wilder.

Ondertussen staat de WBO te springen om Joshua tegen Usyk te sanctioneren, voor de boksbond is het een droom die uitkomt. De verplichte uitdager Usyk die kampioen Joshua treft.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page