Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk data bekend gemaakt

Anthony Joshua vs Tyson Fury lijkt nu waarschijnlijk niet te gebeuren. Na de arbitrage-overwinning van Deontay Wilder moet de ‘Zigeunerkoning’ hem opnieuw onder ogen zien, tenzij de Amerikaan een stap opzij zal zetten.

Volgens Mike Coppinger van The Athletic, zijn 21 augustus en 28 augustus twee mogelijke datums die momenteel worden overwogen voor de wedstrijd tussen Joshua en Usyk. Promotor Bob Arum heeft 24 juli genoemd als de datum die hij heeft gereserveerd in het Allegiant Stadium in Las Vegas, voor Fury tegen Wilder.

Blije boksbond

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Fury vervolgens tegen Wilder zal vechten in een trilogie wedstrijd, Wilder is uit op wraak; ,,Jullie hebben hier allemaal met een heel ander type klootzak te maken. Hij wil het bloed, niet dat geld dat geboden is. ‘Vergelding is wat wij willen’. '', zegt Malik Scott de nieuwe coach van Wilder.

Ondertussen staat de WBO te springen om Joshua tegen Usyk te sanctioneren, voor de boksbond is het een droom die uitkomt. De verplichte uitdager Usyk die kampioen Joshua treft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws