'Jullie zjn haters!' Jake Paul haalt flink uit naar critici Nieuws
Nieuws

'Jullie zjn haters!' Jake Paul haalt flink uit naar critici

'Jullie zjn haters!' Jake Paul haalt flink uit naar critici

YouTuber en beroemdheid bokser Jake Paul's volgende tegenstander is de professionele bokser Andre August.

Hoewel August op papier 'The Problem Child's' zwaarste tegenstander tot nu toe is met een record van 10-1-1 en drie regionale Golden Gloves kampioenschappen op zijn naam, zijn veel vechtfans nog steeds niet blij met de match-up.

Sinds de aankondiging hebben fans veel kritiek geuit op Paul. Een belangrijk discussiepunt is de aanzienlijke downgrade van de locatie voor het gevecht.

Jake Paul's volgende gevecht, een stap terug of slimme zet?

Terwijl recente gevechten van Jake Paul plaatsvonden in wereldberoemde arena's, zal zijn volgende gevecht plaatsvinden in een hotel met 4.000 zitplaatsen, wat fans doet afvragen of de verkoopkracht van de YouTuber is afgenomen.

Bovendien krijgt Paul ook kritiek voor het kiezen van een 35-jarige die de afgelopen vier jaar inactief is geweest als zijn volgende tegenstander in plaats van iemand jonger en in hun prime.

Fans twijfelen aan match-up en locatiekeuze

Fans hebben ook de legitimiteit van August's record in twijfel getrokken, suggererend dat het sterk opgevuld is. De constante kritiek heeft de sociale media ster uiteindelijk ingehaald. In een recent segment op zijn YouTube-kanaal sloeg hij terug naar zijn critici en zei:

"Dat jullie mij nog steeds bekritiseren, toont alleen jullie eigen onzekerheden en dat jullie haters zijn die tweeten via de Wi-Fi van je moeder. En als het niet die van je moeder is, weet ik zeker dat je die rekening deelt met je huisgenoot."

Paul vs. August staat gepland voor 15 december in het Caribe Royal, Orlando. Paul heeft een professioneel boksrecord van 7-1, met overwinningen op meerdere MMA-legendes, waaronder Anderson Silva, Nate Diaz en Tyron Woodley.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws