Hamerstoot! Cyborg KO't McGregor protegé Kavanagh (video) Nieuws
Nieuws

Hamerstoot! Cyborg KO't McGregor protegé Kavanagh (video)

Hamerstoot! Cyborg KO't McGregor protegé Kavanagh (video)

Cris Cyborg verdedigde eerder vandaag met succes haar Bellator MMA vedergewicht titel voor de derde keer op rij. Sinead Kavanagh, een van Conor McGregor's protegés ging neer via knock-out in de eerste ronde.

De dominantie van Cyborg lijkt niet te stoppen. De Braziliaanse die met ruzie bij de UFC vertrok, pakte een monster een knock-out overwinning in de eerste ronde op Kavanagh in het Seminole Hard Rock Hotel & Casino in Hollywood, Florida.

Na een stevige stoten combi landde Kavanagh op het canvas waar Cyborg het afmaakte met een aantal hamerslagen. De scheids sprong in om het gevecht te beëindigen op slechts 2 minuten in de eerste ronde.

Hulp

Kavanagh die UFC-ster McGregor achter zich heeft had geen schijn van kans tegen de Braziliaanse sloopkogel Cyborg. De Ierse ex-bokser Kavanagh verklaarde afgelopen week nooit haar MMA-carrière te hebben kunnen starten zonder de hulp van McGregor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws