'Jamal Ben Saddik schorsing belachelijk': BN'ers geven hun mening Nieuws
Nieuws

'Jamal Ben Saddik schorsing belachelijk': BN'ers geven hun mening

'Jamal Ben Saddik schorsing belachelijk': BN'ers geven hun mening

Jamal Ben Saddik de topkickbokser is met terugwerkende kracht voor zes maanden geschorst door Glory en daar is niet iedereen het mee eens. Zo stelde Hélène Hendriks televisiepresentatrice van het TV programma De oranje zomer de schorsing gisteravond aan de kaak. Volgens Hendriks is de schorsing van Ben Saddik belachelijk omdat deze niet eens Rico Verhoeven raakte met zijn trap richting de Glory kampioen.

Gisteren werd bekend dat Jamal Ben Saddik voor zes maanden is geschorst, wel met terugwerkende kracht tot 9 maart dit jaar wat inhoudt dat de kickbokser in september weer de ring in zou kunnen. Er waren veel reacties op de schorsing waarvan veel, die het niet terecht vinden dat alleen Ben Saddik is gestraft en niet iemand uit het kamp van Verhoeven.

Waarom wordt alleen Ben Saddik gestraft?

Op videobeelden is te zien dat ook teamleden van Verhoeven zich niet onbetuigd lieten, toch koos Glory ervoor om alleen de Marokkaanse atleet te straffen. Dit krijgt veel kritiek en al kondigde Glory de schorsing niet groots aan toch werd het breed opgepikt, onder andere bij de oranje zomer.

"Vinden jullie dit een rode kaart waard", vraagt Hélène Hendriks aan haar tafelgenoten Jack van Gelder en Rutger Castricum die beiden even moesten zoeken naar hun woorden. "Ben Saddik had niets te zoeken in de ring, bovendien is er jaren oud zeer tussen de twee", zei van Gelder. Castricum reageerde door te insinueren dat Glory Ben Saddik al een tijdje zat is. "Hij valt hem (Rico Verhoeven, red.), ook constant lastig bij persconferenties", aldus Castricum (lees verder onder foto).

jamal ben saddik

Hendriks daar duidelijk niet mee eens reageerde: "Maar Jack effe serieus Ben Saddik heet niemand geraakt, natuurlijk kan het niet maar hij heeft niemand geraakt", aldus Hendriks. Fans maar ook experts hopen op een statement van Ben Saddik of zijn team die tot nu toe gezwegen hebben over de situatie rondom de kickbokser die al lange tijd de gemoederen bezig houdt. Kijk hier de aflevering van oranje zoer terug.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws