πŸŽ₯ Jake Paul scheldt Nederlandse Wolbeesten verrot: 'Luie strontzakken zijn jullie' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Jake Paul scheldt Nederlandse Wolbeesten verrot: 'Luie strontzakken zijn jullie'

πŸŽ₯ Jake Paul scheldt Nederlandse Wolbeesten verrot: 'Luie strontzakken zijn jullie'

Jake Paul, je haat hem of je houdt van hem. de Amerikaanse Youtube ster die bokser werd is veel te vinden in ons land en leert zijn weg goed te vinden, zelfs in het mooie Friese landschap waar zijn vriendin en top-schaatster Jutta Leerdam woont.

De Amerikaan die de bokswereld op z'n kop wil zetten, maar daar nog niet helemaal in geslaagd is door tegen gemakkelijke tegenstanders de ring in te gaan, heeft het klaarblijkelijk niet zo op de Hollandse schapen. Tijdens een rondje joggen om op conditie te blijven scheldt hij deze dan ook eens even flink uit.

De wolbeesten krijgen er flink van langs: "Stelletje luie strontzakken, de hele dag door maar gras vreten terwijl ik mij kapot train", flapt Jake eruit terwijl hij langs de 'Shawn The Sheep" broeders rent. Het is natuurlijk bedoelt als grap, maar er zullen vast dierenactivisten vallen over het feit dat Jake er wat vulgaire woorden uitfloepte.

jake paul schapen

Overigens is Jake vrij serieus in zijn boksen, zo traint hij in ons land bij een bekende kickboksschool in het Friese, en stapt hij op 15 december tegen een nog onbekende tegenstander de ring in. Gezegd wordt dat het een herkansing zal zijn tegen Tommy Fury waartegen de boksende Youtuber zijn eerste nederlaag tegen leed.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws