🎥 Ballen kraker! UFC-vechter geeft op na keiharde schop in edele delen MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Ballen kraker! UFC-vechter geeft op na keiharde schop in edele delen

🎥 Ballen kraker! UFC-vechter geeft op na keiharde schop in edele delen

Victor Henry stopte met vechten na een trap van Javid Basharat zaterdagavond, tijdens het UFC 294-evenement in Abu Dhabi, kregen de fans een onverwacht en teleurstellend einde voorgeschoteld in een van de gevechten.

Het gevecht tussen de Amerikaanse vechter Victor Henry en de in Afghanistan geboren Brit Javid Basharat werd aan het begin van de tweede ronde ongeldig verklaard.

De avond kwam tot een plotselinge stop toen de Brit een trap in het kruis van de Amerikaan landde, die onmiddellijk zijn gevoelige delen vastgreep en om hulp vroeg.

Medische professionals snelden naar Henry om hem bij te staan, terwijl hij naar adem hapte en uitlegde dat de pijn in zijn lies het hem onmogelijk maakte om door te gaan.

In eerste instantie kon men een gesprek met een van de aanwezige artsen horen, waarbij de specialist opmerkte dat het impactgebied niet zijn geslachtsdelen betrof. Desalniettemin hield de atleet vol dat de trap zijn hele onderlichaam raakte, wat hevige pijn veroorzaakte.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws