🎥 Jake Paul traint in Nederlandse kickboks gym: 'Ik dol iedereen hier' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul traint in Nederlandse kickboks gym: 'Ik dol iedereen hier'

🎥 Jake Paul traint in Nederlandse kickboks gym: 'Ik dol iedereen hier'

Jake Paul, de veelbesproken Amerikaanse bokser en YouTube-ster, brengt regelmatig tijd door in Nederland om zijn boksvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Waar doet hij dit? Bij niemand minder dan KickSports, een gerenommeerde sportschool gevestigd in het Friese Oudehaske. De keuze is niet zo gek want Jutta de topschaatster komt uit Friesland. En Jake is niet de enige vechtsportgrootheid die de sportschool zijn thuis noemt; meervoudig Enfusion kickboks kampioen Sarel de Jong traint er ook.

In een recente video, waarin Jake Paul schijnbaar moeiteloos een basketball door een netje laat glijden, kon je horen hoe hij zichzelf vol vertrouwen uitte, terwijl de Nederlandse schaatsster en wereldkampioen Jutta Leerdam toekeek. "Ik dol ze hier allemaal," liet de Amerikaanse influencer weten, met een zelfverzekerde glimlach die veelzeggend was.

Nieky Holzken vs Jake Paul

Wat echter de aandacht van menige vechtsportliefhebber heeft getrokken, zijn de uitdagingen die werden uitgegooid richting Jake Paul door niemand minder dan ex-Glory-kampioen Nieky Holzken. Holzken, wiens faam in de kickbokswereld een legendarische status heeft bereikt, heeft openlijk de uitnodiging gedaan om tegen elkaar in de boksring te stappen. Maar tot op heden is er nog geen reactie van Jake op deze uitdaging.

Of deze twee uitzonderlijke vechters de confrontatie ooit aangaan en de boksring betreden voor wat een onvergetelijk gevecht zou kunnen worden is niet duidelijk. De Nederlandse sportschool lijkt in ieder geval de plek te zijn waar Jake zich thuis voelt.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws