🎥 Beruchte Shara Magomedov maakt hels UFC-debuut: 'De toekomst is hier' MMA Nieuws
MMA Nieuws

🎥 Beruchte Shara Magomedov maakt hels UFC-debuut: 'De toekomst is hier'

🎥 Beruchte Shara Magomedov maakt hels UFC-debuut: 'De toekomst is hier'

Shara Magomedov maakte een sterke indruk bij zijn UFC-debuut tegen Bruno Silva. In een gevecht dat eindigde in een unanieme beslissing (30-27, 30-27, 30-27) in het voordeel van Magomedov, toonden beide vechters hun vechtlust en vastberadenheid.

In de eerste ronde was het een gelijkmatige strijd, maar Magomedov eindigde met een voorsprong van 10-9. In de tweede ronde wist Magomedov opnieuw te domineren, zelfs nadat Silva een takedown had gescoord.

Shara Magomedov maakte een sterke indruk bij zijn UFC-debuut

Het gevecht welke het voorprogramma van UFC 294 aftrapte bleef intens, maar Magomedov behaalde een 10-9 overwinning voor deze ronde. De derde ronde zag Silva een takedown scoren, maar Magomedov toonde vastberadenheid en bleef actief vanaf de bodem.

Met een definitieve score van 30-27 in het voordeel van Magomedov bewees hij zijn indrukwekkende vaardigheden in zijn UFC-debuut. Vanaf 20:00 uur is het UFC 294 hoofdprogramma te zien op Discovery+.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws