BREAKING! Jake Paul gaat MMA-vechten, tekent bij PFL (video) Nieuws
Nieuws

BREAKING! Jake Paul gaat MMA-vechten, tekent bij PFL (video)

BREAKING! Jake Paul gaat MMA-vechten, tekent bij PFL (video)

Jake Paul maakt de stap van het boksen naar het MMA-vechten. Vandaag werd bekend dat de YouTube-ster getekend heeft bij PFL.

Voormalig YouTube-ster en huidig profbokser Jake Paul heeft een meerjarige deal getekend om deel te nemen aan en te helpen bij het promoten van de Professional Fighters League (PFL). Paul heeft UFC veteraan Nate Diaz gelijk aangeboden twee keer te vechten als deze ook tekent bij PFL. Een boksgevecht en een MMA-gevecht.

Volgens bronnen is de nieuwe gewichtsklasse waar Paul in zal vechten gemaakt voor reeds gevestigde namen die grote aantallen naar de organisatie kunnen trekken. En niet voor degenen die op zoek zijn naar titels.

Dikke middelvinger naar de UFC

Vechters die strijden in de gewichtsklasse zullen ten minste 50% van de totale PPV-inkomsten verdienen, vergeleken met de UFC, waar enkele van de grootste sterren minder dan 20% verdienen.

Jake Paul zal deze laatste stap zien als zijn eigen middelvinger naar Dana White en de UFC, nadat hij de afgelopen jaren zeer kritisch was over de organisatie vanwege zijn klachten over hun vechtersloon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws