'Bewijs!' Jake Paul bang voor beruchte vechter, weigert gevecht Nieuws
Nieuws

'Bewijs!' Jake Paul bang voor beruchte vechter, weigert gevecht

'Bewijs!' Jake Paul bang voor beruchte vechter, weigert gevecht

Jake Paul lijkt door de mand te vallen nu beruchte vechter Mike Perry de YouTuber beschuldigd van angst om tegen hem te boksen. Perry zet zijn beweringen kracht bij met het publiceren van een vechtcontract.

De beruchte Mike Perry heeft er geen geheim van gemaakt dat hij Jake Paul wil boksen. Perry plaatste wat hij beweerde een overeenkomst te zijn om met Paul maximaal acht rondes van drie minuten te boksen tijdens een evenement op 18 februari 2023 (of een andere datum die de promotor van Paul koos).

Hij valt de YouTuber die bokser werd nu aan omdat hij zich terugtrok uit hun gevecht. "Ik heb een contract getekend om tegen Jake Paul te vechten. Maar hij is van gedachten veranderd, hij is te bang om te vechten", schreef Perry op Twitter.

Bang om te vechten

De authenticiteit van het vermeende contract van Perry kon niet onafhankelijk worden bevestigd. Perry's relatie met Paul gaat terug tot de ontluikende carrière van de influencer/bokser in vechtsporten. Paul en zijn team bereidden zich voor op een gevecht met Ben Askren en contracteerden Perry als sparringpartner voor $ 100 per ronde.

Later bracht hij een video uit waarin Perry zei: "je hebt me in de maling genomen, Jake." Perry was niet blij met de verhuizing en beschuldigde Paul in verschillende interviews van het feit dat er misbruik van van hem was gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws