Jake Paul met kinderwagen heeft groot nieuws: 'We zijn supertrots' Nieuws
Nieuws

Jake Paul met kinderwagen heeft groot nieuws: 'We zijn supertrots'

Jake Paul met kinderwagen heeft groot nieuws: 'We zijn supertrots'

De undercard van de spectaculaire bokssensatie Jake Paul vs. Mike Tyson krijgt steeds meer vorm. Vandaag kondigde Paul op unieke wijze de langverwachte rematch tussen bokslegendes Katie Taylor en Amanda Serrano aan.

Jake die met een kinderwagen de suggestie leek te willen wekken dat hij babynieuws zou brengen over zichzelf en zijn Nederlandse vriendin en topschaatster Jutta Leerdam zette iedereen op het verkeerde been. 'We zijn super trots om aan te kondigen dat er een topgevecht aan mijn event is toegevoegd", zei Jake.

Taylor vs Serrano 2 vindt thuis bij Netflix dankzij bemoeienis van streaming gigant

Na hun controversiƫle eerste ontmoeting in 2022, waren Taylor en Serrano al langere tijd in gesprek voor een rematch. Dankzij streaming gigant Netflix, die de uitzending van Jake Paul vs Mike Tyson wil versterken, heeft Taylor vs Serrano 2 nu een thuis gevonden.

Eerder probeerde Eddie Hearn, promotor van Taylor, het evenement te organiseren in de wereldberoemde Las Vegas Sphere. Dit stuitte echter op bezwaren van UFC-baas Dana White, wiens bedrijf voorrang heeft bij het boeken van de locatie.

Las Vegas Sphere plannen geblokkeerd door UFC baas Dana White

White bood Hearn data vanaf oktober aan, aangezien hij op 14 september UFC 306 in de Sphere plant. Aangezien Serrano vecht onder de vlag van Paul's MVP, bleek Netflix de perfecte oplossing en kan het gevecht gemakkelijk worden gecombineerd met de zwaargewicht hoofdact.

Netflix kondigde het gevecht officieel aan: "Twee jaar na hun historische gevecht met een controversiƫle split-decision uitslag, zullen Taylor en Serrano opnieuw tegenover elkaar staan om het onbetwiste super lichtgewicht kampioenschap. Dit sensationele gevecht zal dienen als co-main event voor Jake Paul vs. Mike Tyson. Zaterdag 20 juli, LIVE op Netflix."

Het eerste gevecht tussen beide dames vond plaats in Madison Square Garden in New York, waar velen vonden dat Serrano onterecht verloor.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws