Glory geeft gevecht Amine vs Toure unieke wending: 'Kwalificatie" Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory geeft gevecht Amine vs Toure unieke wending: 'Kwalificatie"

Glory geeft gevecht Amine vs Toure unieke wending: 'Kwalificatie"

Het gevecht tussen Mo Amine van Mike's Gym in Oostzaan en Pascal Toure op GLORY 91 van komende zaterdag 27 april is omgezet naar een kwalificatie gevecht voor de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix in juni.

Deze verandering suggereert dat GLORY een groot aantal interessante vechters heeft om deel te nemen aan de Grand Prix. De organisatie is hard bezig om het 8-man toernooi te vullen met top talent.

Fans en experts verwachten spectaculair toernooi

Fans en experts zijn van mening dat de Glory Lichtzwaargewicht Grand Prix groter en spectaculairder zal worden dan de zwaargewicht Grand Prix van afgelopen maart.

De afgelopen dagen werden Stefan Latesu, Bogdan Stoica en voormalig lichtzwaargewicht kampioen Sergej Maslobojev al aangekondigd als Grand Prix deelnemers. Geruchten gaan dat Ibrahim El Bouni ook op de nominatie staat om mee te doen.

Amine en Toure vechten om plaats in Grand Prix

Met de Grand Prix die steeds dichterbij komt, wordt het gevecht tussen Amine en Toure nog belangrijker. De winnaar van deze clash verdient een plek in het prestigieuze toernooi en maakt kans om de nieuwe Glory Lichtzwaargewicht kampioen te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws