Jake Paul dreigt UFC-ster McGregor KO te slaan! 'Met 1 hand op mijn rug' Nieuws
Nieuws

Jake Paul dreigt UFC-ster McGregor KO te slaan! 'Met 1 hand op mijn rug'

Jake Paul dreigt UFC-ster McGregor KO te slaan! 'Met 1 hand op mijn rug'

Jake Paul heeft Conor McGregor gewaarschuwd voor een mogelijke bokswedstrijd tussen de twee in de toekomst.

Het is geen geheim dat Jake Paul en Conor McGregor geen grote fans van elkaar zijn. Hoewel er misschien een zekere mate van wederzijds respect is, is het op dit moment vrij mager.

Ik sla je knock-out

Paul heeft zichzelf kunnen transformeren van YouTuber tot bokser en hoewel hij een controversieel figuur is, respecteren velen wat hij heeft kunnen bereiken. Sinds zijn opkomst voor het eerst begon, heeft hij constant laten weten dat hij op een dag een bokswedstrijd met McGregor wil hebben.

McGregor heeft eerder een voet in de vierkante cirkel gezet voor een wedstrijd met Floyd Mayweather. Op die avond in 2017 behaalde 'Money' een late TKO-overwinning en zijn 50e prof-overwinning. Nu, nadat McGregor het idee van een overgang naar boksen nogmaals plaagde, koos Paul ervoor om hem op sociale media uit te dagen.

Veel geld

,,Vecht je voor titles? De laatste keer dat je vocht voor een titel was 4 jaar geleden. 3 van je laatste 4 gevechten verloren", schreef McGregor. ,,Ik zou je knock-out slaan in de vierkante cirkel met één hand op mijn rug gebonden. Om eerlijk te zijn, in de kooi zou ik twee handen nodig hebben. Maar hetzelfde resultaat.”

Wat de financiële implicaties betreft, is het moeilijk voor te stellen hoeveel geld deze twee zouden kunnen genereren. Binnen hun respectieve vakgebieden hebben ze al hoogten bereikt die eerder als onvoorstelbaar werden beschouwd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws