Update rechtszaak Conor McGregor en Artem Lobov! 'Rattenk*t' Nieuws
Nieuws

Update rechtszaak Conor McGregor en Artem Lobov! 'Rattenk*t'

Update rechtszaak Conor McGregor en Artem Lobov! 'Rattenk*t'

Er is vandaag een grote update over de tweede rechtszaak van Artem Lobov tegen voormalige goede vriend UFC-ster Conor McGregor.

Ooit waren Artem Lobov en Conor McGregor beste vrienden maar de twee kregen ruzie. Onlangs werd bekend dat Lobov een rechtszaak heeft aangespannen tegen McGregor nadat hij beweerde het idee van McGregor's Proper 12-whisky te hebben bedacht.

Lobov was op zoek naar 30 miljoen dollar afkomstig van McGregor's verkoop van het succesvolle whiskybedrijf aan een grote brouwerij. McGregor vond de rechtszaak belachelijk en ging naar Twitter om precies dat te zeggen. Hij schold Lobov uit op sociale media, waaronder 'rat'. Dat leidde tot weer een rechtszaak.

Vieze rat

De voormalige UFC-kampioen bleef uithalen naar Lobov. ,,Ik betaal deze advocaten niets. Weinig bekend is. Het zakelijke genie met zijn hbo-opleiding. Verdomde klootzak. Ik heb besloten een boek te schrijven. Ik noem het "jasstaart berijdende rattenkut rust in pis", schreef McGregor op social media. Lobov toog naar de rechter in een pogign de Ier zijn mond te snoeren.

De rechter verklaarde dat de term 'rat' niet eens de meest beledigende woordkeuze van McGregor was. McGregor deelde en reageerde op het nieuws op sociale media in de bovenstaande tweet. McGregor en Lobov moeten op 11 januari voor de rechtbank verschijnen in verband met deze rechtszaak. MMA News houdt u op de hoogte van dit zich ontwikkelende verhaal naarmate er meer nieuws beschikbaar komt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws