Bekende vechter (27) neergestoken en beroofd! 'Racisme' Nieuws
Nieuws

Bekende vechter (27) neergestoken en beroofd! 'Racisme'

Bekende vechter (27) neergestoken en beroofd! 'Racisme'

Keweny Lopes Fonseca MMA-kampioen, meldt dat hij aangevallen, beroofd en gestoken werd door een groep mannen nadat hij voor dief was uitgemaakt.

MMA-atleet Keweny Lopes Fonseca, 27, uit Minas Gerais, beweert deze week het slachtoffer te zijn geworden van racisme in het centrum van Rio de Janeiro, Brazilië . Hij had snijwonden en schaafwonden over zijn hele lichaam. Ook brak hij zijn voet en een tand, naast het verliezen van zijn portemonnee, mobiele telefoon en documenten.

Aangevallen

Fonseca, 27 jaar oud, meldde dat hij zondagochtend door verschillende mannen was aangevallen in Lapa, in het centrum van Rio de Janeiro. De atleet beweert dat hij het slachtoffer was van racisme en dat het geweld begon toen hij werd beschuldigd van diefstal, bij de uitgang van een snackbar.

Keweny komt uit Minas Gerais, uit de stad Pirapora, is al bijna vijf jaar in Rio en is kampioen bij Shooto Brasil. Volgens de atleet was hij uitgegaan met een paar vrienden en besloot hij op de terugweg te stoppen voor een snack bij Bob's, in een benzinestation in Lapa.

Beveiliger sloeg mij in het gezicht

Het probleem begon toen een andere man hem benaderde en "er een puinhoop van wilde maken". De vechter herinnert zich zelfs dat hij hem vroeg of hij iets wilde eten”: “Ik wil geen snack, ik wil je mobieltje”, zou de man gezegd hebben. De sporter zegt dat op dat moment de beveiliger van een etablissement bij de snackbar ter plaatse kwam en de man die zijn mobiele telefoon opeiste hem aanwees als dief.

Van daaruit zegt Kaweny dat hij door de bewaker in het gezicht werd geslagen, wraak nam op de agressie en werd aangevallen door ten minste drie andere mensen die bij hem waren. De vechter zegt dat hij klappen kreeg op het hoofd van een man die gewapend was en werd geslagen met stokken. De politie probeert zaak op te helderen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws