Jaar cel geëist tegen man die zus kickbokser Robin van Roosmalen doodreed Nieuws
Nieuws

Jaar cel geëist tegen man die zus kickbokser Robin van Roosmalen doodreed

Jaar cel geëist tegen man die zus kickbokser Robin van Roosmalen doodreed

Tegen de vrachtwagenchauffeur die Melissa de zus van voormalig Glory Kickbokskampioen Robin van Roosmalen doodreed op de vluchtstrook is een jaar celstraf geeist.

De topkickbokser die samen met zijn zus autopech kreeg op de A2 bij Nieuwegein zag zijn zus voor zijn ogen worden aangereden door de 45-jarige man. De man zegt nog steeds niet te weten hoe het ongeluk veroorzaakt werd.

Vergeving

De man reed met zijn vrachtwagen lange tijd op de vluchtstrook, waar hij inreed op de auto van de broer en zus. ,,Hij weet eigenlijk helemaal niets meer van dat moment en zat dus gewoon helemaal niet op te letten. Hij heeft zeer onvoorzichtig en onoplettend gehandeld”, aldus de officier van justitie.

Robin gaf aan er niet warm van te worden dat de man als taxichauffeur terug de weg op wil. ,,Melissa was mijn maatje, we deden alles samen. Die dag is ons alles ontnomen. We willen dat meneer eerlijk is over wat er is gebeurd. Gerechtigheid voor het leven dat Melissa is ontnomen", aldus Robin van Roosmalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws