Beelden arrestatie UFC-ster Jorge Masvidal vrijgegeven | video Nieuws
Nieuws

Beelden arrestatie UFC-ster Jorge Masvidal vrijgegeven | video

Beelden arrestatie UFC-ster Jorge Masvidal vrijgegeven | video

Jorge Masvidal gedroeg zich op zijn best na zijn recente arrestatie. De UFC-ster werd afgelopen maart gearresteerd na een vermeende aanval op rivaal Colby Covington buiten een restaurant in Miami Beach, Florida.

UFC-vechters Covington en Masvidal vochten tegen elkaar in de headliner van UFC 272 op 5 maart, waar Covington een unanieme beslissing won. Een paar weken later raakten de twee buiten een restaurant in gevecht en deed Covington aangifte van mishandeling door Masvidal (gaat verder onder video).

Vandaag heeft het YouTube-kanaal Real World Police niet eerder vertoonde beelden vrijgegeven van de arrestatie van Masvidal op 21 maart. En de daaropvolgende interactie met rechercheurs. Op de beelden zijn de uitwisselingen van Masvidal met de politie formeel en hartelijk, waarbij Masvidal volledig meewerkt en niet wordt gevraagd om vragen over de details van het incident te beantwoorden.

Contactverbod

Hij wordt afgevoerd in handboeien naar een cellen complex. Na een lange rit krijgt Masvidal te horen dat hij waarschijnlijk een uur zal moeten wachten voordat de transfer is voltooid. Vervolgens beantwoordt hij enkele vragen over zijn management en hun familieleden.

Het proces tegen Masvidal is aan de gang, met eerdere proefdata op 29 augustus en 5 december die zijn uitgesteld. Masvidal kreeg wel al een straatverbod, dat hem verplicht om in het openbaar ten minste 7,5 meter van Covington verwijderd te blijven en 150 meter van de woning van Covington. Een hoorzitting zal plaatsvinden op 15 februari, met de rechtszaak op 27 februari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws