'Ik maak je af in de woestijn!' Jake Paul bedreigt na uitdagen UFC-ster Strickland Nieuws
Nieuws

'Ik maak je af in de woestijn!' Jake Paul bedreigt na uitdagen UFC-ster Strickland

'Ik maak je af in de woestijn!' Jake Paul bedreigt na uitdagen UFC-ster Strickland

Sean Strickland voormalig UFC middengewicht kampioen staat bekend om zijn provocerende gedrag, en recentelijk trok hij de aandacht van Jake Paul.

Strickland's recente sparpartij met Sneako, die meer weg had van een eenzijdige afranseling, zorgde voor opschudding op sociale media. Jake Paul, de YouTuber die bokser werd, vond de beelden verontrustend en daagde Strickland uit voor een gevecht in Puerto Rico.

Paul beloofde Strickland $1 miljoen als hij zou winnen, maar noemde hem een "verschrikkelijke bokser" en "beschamend" voor zijn acties tegen Sneako.

Stricklands antwoord

Strickland reageerde snel op de uitdaging, waarbij hij Pauls verlies tegen Tommy Fury aanhaalde en de uitdaging accepteerde. De zaken namen echter een donkere wending toen Strickland zei dat hij Paul zou doden als het legaal was. Deze uitwisseling van berichten op sociale media escaleerde snel, met Strickland die Paul een "complete grap" noemde en doodsbedreigingen uitte.

Jake Paul benadrukte zijn afkeer van pestkoppen en verklaarde dat hij, ondanks zijn verleden als pestkop, nu zijn energie richt op het helpen van jongeren met zijn initiatief Boxing Bullies. Hij beschuldigde Strickland ervan mensen te pesten en zei dat het tijd was om terug te pesten.

De escalatie van het conflict

Most Valuable Promotions, betrokken bij het organiseren van het gevecht, vroeg het publiek of ze geïnteresseerd waren in het gratis streamen van de sparpartij tussen Jake en Sean.

Strickland maakte een tegenbod aan Paul, suggererend dat geld geen geluk kan kopen en dat een gevecht in de woestijn, weg van camera's en sociale media, zijn geluk zou kopen. Hij uitte nog een doodsbedreiging in een andere tweet, waarin hij wenste dat "slechte mensen gewoon zouden sterven". Paul reageerde door Strickland's constante doodsbedreigingen en beledigingen toe te schrijven aan onzekerheid.

Stricklands slotopmerkingen

Strickland sloot af met een kritiek op Jake Paul, hem beschrijvend als een professionele troll die mensen inspireert tot nietsdoen. Hij noemde Paul een kanker voor de samenleving, iemand die rijkdom heeft maar geen waardigheid.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws