Glory wil jouw mening! Moet Jamal Ben Saddik in de Grand Prix mee doen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory wil jouw mening! Moet Jamal Ben Saddik in de Grand Prix mee doen

Glory wil jouw mening! Moet Jamal Ben Saddik in de Grand Prix mee doen

Glory Kickboxing vraagt via Instagram aan de fans wie zij het liefst als invaller zien in de zwaargewicht Grand Prix van 9 maart. Dit is volgens fans en experts vragen naar de bekende weg.

De discussie rondom Jamal Ben Saddik en een eventuele deelname aan de GP laaide vandaag flink op toen bleek dat Nordine Mahieddine heeft afgezegd omdat deze niet zou voldoen aan de nieuwe regels van Glory. Wat deze precies inhouden geeft de organisatie niet in een uitleg weer.

Wie gaat het worden?

Fans kunnen nu stemmen via Instagram tussen Benjamin Adegbuyi, Jamal Ben Saddik en Cihad Kepenek. Wel via de story van de organisatie er is geen mogelijkheid om een commentaar te plaatsen. Dit leidt tot discussie onder fans, want zal Glory de meeste stemmen gelden opvolgen?

"Laat ons weten wie jij wilt zien deelnemen aan de GLORY Grand Prix op 9 maart door je keuze tussen Benny Adegbuyi, Jamal Ben Saddik en Cihad Kepenek nu in onze story in te dienen!", schrijft Glory. Zonder twijfel is Ben Saddik favoriet onder de fans, wat al is gebleken uit de talloze reacties.

Wanneer GLory

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws