Nordine Mahieddine zegt af voor Glory Grand Prix: 'Voldoet niet aan nieuwe regels' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nordine Mahieddine zegt af voor Glory Grand Prix: 'Voldoet niet aan nieuwe regels'

Nordine Mahieddine zegt af voor Glory Grand Prix: 'Voldoet niet aan nieuwe regels'

Nordine Mahieddine zal niet deelnemen aan de GLORY Heavyweight Grand Prix op 9 maart, vanwege het niet kunnen voldoen aan de nieuwe gezondheids- en veiligheidsregels die GLORY aan het begin van 2024 heeft ingevoerd.

De 34-jarige vechter stond gepland om het op te nemen tegen Nabil Khachab in de openingsronde van het Grand Prix-toernooi. "Het is teleurstellend dat Nordine niet kan deelnemen aan de Grand Prix," zegt Robbie Timmers, GLORY Head of Talent & Sports.

"Een deel van het zijn op de GLORY-roster is voldoen aan onze gezondheids- en veiligheidsregels om een eerlijke omgeving voor alle atleten en hun tegenstanders te waarborgen."

GLORY zal vervanger aankondigen

GLORY zal binnenkort bekendmaken welke zwaargewicht uit de divisie als wildcard wordt geselecteerd om Mahieddine te vervangen. Deze aankondiging wordt met spanning afgewacht, aangezien het toernooi een van de hoogtepunten van het kickboksjaar is.

Een ding is vrijwel zeker en dat is dat de fans Jamal Ben Saddik niet hoeven te verwachten. Glory verklaarde recentelijk deze niet fit genoeg te vinden om deel te nemen.

De uitdaging van de GLORY Heavyweight Grand Prix

Het GLORY Heavyweight Grand Prix-toernooi, dat plaatsvindt in het GelreDome in Arnhem, Nederland, belooft een spectaculaire avond te worden. Acht van de beste zwaargewicht kickboksers ter wereld zullen strijden in een toernooi waar ze drie gevechten op één avond moeten winnen om de prijs van $500.000 te claimen.

Onder de bevestigde deelnemers bevinden zich grote namen zoals Rico Verhoeven, Levi Rigters, Tariq Osaro, Sofian Laïdouni, Uku Jürjendal, Bahram Rajabzadeh, en Nabil Khachab. "We respecteren Nordine's vaardigheden in de vechtsport en we twijfelen er niet aan dat we hem snel weer in de GLORY-ring zullen zien," voegt Timmers toe, in afwachting van Mahieddine's terugkeer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws