'Ik kom terug!' UFC kampioen die titel opgaf geeft verklaring Nieuws
Nieuws

'Ik kom terug!' UFC kampioen die titel opgaf geeft verklaring

'Ik kom terug!' UFC kampioen die titel opgaf geeft verklaring

Jiří Procházka gaf afgelopen week de UFC licht-zwaargewicht titel op na een schouderblessure waardoor hij deze niet op UFC 282 kan verdedigen.

Voormalig Procházka zou het opnemen tegen voormalig titelverdediger Glover Teixeira in een rematch. In plaats daarvan zullen voormalig kampioen en nr. 2 gerangschikte Jan Blachowicz en nr. 3 gerangschikt Magomed Ankalaev op 10 december vechten voor de vacante titel in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Kon niet anders

Donderdag plaatste Procházka een videoverklaring op Instagram waarin hij mensen bedankte voor hun steunbetuigingen en zwoer terug te komen en voor de titel te vechten als hij hersteld is.

"Hallo allemaal. Bedankt voor je berichten', zei Procházka. 'Ik moet sorry zeggen tegen Glover. Ik heb dat gevecht zo kort voor het gevecht geannuleerd, maar dat is het leven."

“Felicitaties aan Ankalaev en Blachowicz voor een titelkans. Maar toch voel ik me een kampioen. Nadat ik terug ben, kom ik voor die titel en meer omdat mijn doelen hoger zijn dan alleen een titel. Ik zal terug komen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws