Opgepompte Fitboy vangt klappen na schouder tik | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Opgepompte Fitboy vangt klappen na schouder tik | video

Opgepompte Fitboy vangt klappen na schouder tik | video

Spieren hebben zegt niet dat je ook goed kunt vechten. Een Fitboy kreeg er een paar uitgemeten toen hij zijn rivaal tegen kwam in de sportschool en deze expres de koude schouder gaf.

Stevig gespierd zegt niet dat je ook een paar klappen uit kunt delen. Een veiligheidscamera legde beelden van in een sportschool waar twee opgefokte sporters elkaar letterlijk tegen het lijf liepen.

Geen garantie

We zien de twee in een korte clash totdat deze uitmondt in meer en het een chete knokpartij wordt,. Terwijl de sporter in het rode shirt uithaalt maakt deze ook nog eens een salto gaat plat op zijn muil.

En zoals het bijschrift bij de video zegt; "laat iedereen zich bij zijn eigen sport houden."

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws