Hulk Hogan praat wartaal tijdens interview! 'Ik kan de dood ruiken' Nieuws
Nieuws

Hulk Hogan praat wartaal tijdens interview! 'Ik kan de dood ruiken'

Hulk Hogan praat wartaal tijdens interview! 'Ik kan de dood ruiken'

In een recent interview met "Muscle and Health Magazine" heeft WWE-superster Hulk Hogan een aantal uitzonderlijke beweringen gedaan, waardoor dit mogelijk een van zijn meest sensationele interviews ooit is geworden.

Echter, wat betreft de geloofwaardigheid van de verhalen lijkt het erop dat Hogan een nieuw niveau van 'leugens per minuut' heeft bereikt. Een van de meest opvallende beweringen van Hogan is het verhaal over een denkbeeldige jongen die hij eerder verzon en die zogenaamd was overleden voordat hij de kans kreeg om in het Wembley Stadion te worstelen.

Hulk Hogan verteld record aantal leugens in een paar minuten

Nu beweert Hogan dat deze fictieve jongen niet alleen is gestorven, maar ook nog eens binnen het Wembley Stadion zelf. Volgens Hogan had hij een soort voorgevoel van de dood van deze verzonnen jongen. En zou de jongen de geur van de dood om zich heen hebben gehad in het beroemde stadion.

Opmerkelijk genoeg had Hogan al eerder, zo'n twee maanden geleden, een soortgelijk verhaal gedeeld tijdens een aflevering van de Full Send Podcast. Destijds leek het al een ongelooflijk verhaal dat de wenkbrauwen deed fronsen, maar het lijkt erop dat Hogan nu wordt geconfronteerd met nog meer scepsis van fans en critici.

Hoewel Hogan zijn verhaal met volharding heeft gedeeld, zijn er talloze fans die zijn beweringen in twijfel trekken. Social media stroomt vol met reacties van mensen die de onwaarschijnlijkheid van het verhaal benadrukken en zijn neiging om dergelijke sensationele verhalen te delen ridiculiseren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws