WWE-legende Hulk Hogan (69) terug uit pensioen! 'Nog 1 keer schitteren' Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE-legende Hulk Hogan (69) terug uit pensioen! 'Nog 1 keer schitteren'

WWE-legende Hulk Hogan (69) terug uit pensioen! 'Nog 1 keer schitteren'

Hulk Hogan heeft bevestigd dat hij overweegt om terug te keren uit pensioen, hij heeft er zin in en heeft Wrestlemania 40 in 2024 op het oog voor een terugkeer.

In een optreden op 'The MMA Hour' werd Hogan gevraagd of hij ooit had overwogen een officiële afscheidswedstrijd te doen, zelfs nu hij 69 jaar oud is. Hij vertelde toen dat hij in januari een oproep van Shane McMahon had gekregen, nadat McMahon een Hulk Hogan standbeeld bij Madison Square Garden had gezien, vroeg hij zich af of Hogan interesse had om te vechten. "

Hulk Hogan heeft nooit echt afscheid kunnen nemen van het worstelen

Hij zei: 'Hey, heb je nog één meer in je, ouwe?, zei Hogan. "Ik zei wat wil je doen?' Hij zei: 'Alles wat je hoeft te doen is in het midden van de ring staan, en ik kom naar je toe.' Ik zei: 'Nou ja nu, mijn rug heeft nog wat meer werk nodig. Maar dat is iets waar we over kunnen praten volgend jaar."

Hogan heeft nooit echt afscheid kunnen neme en heeft daar spijt van: :Ik heb altijd graag een afscheidswedstrijd willen hebben... Ik beweeg niet meer zoals ik zou moeten," ging hij verder. "Dus ik ga blijven werken, blijven trainen en blijven revalideren en kijk waar ik over zes maanden ben.

"Alles wat ik uit de wrestling business heb geleerd, broer, is nooit zeggen nooit", aldus Hogan die wij dus in 2024 nog een keer kunnen zien schitteren in de WWE ring en Hogan heeft daar Stone Cold Steve Austin voor in gedachten.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws