Andrew Tate tekent zijn eigen doodsvonnis met schokkende bekentenis Nieuws
Nieuws

Andrew Tate tekent zijn eigen doodsvonnis met schokkende bekentenis

Andrew Tate tekent zijn eigen doodsvonnis met schokkende bekentenis

Schokkende onthullingen hebben het daglicht geworpen op de duistere praktijken van voormalig kickbokser Andrew Tate en zijn broer Tristan Tate.

Uit gelekte gesprekken blijkt dat de broers inderdaad betrokken waren bij de uitbuiting van vrouwen, waarbij zij expliciet spraken over het "tot slaaf maken van vrouwen". Deze schokkende details komen aan het licht te midden van een lopende rechtszaak tegen de Tate-broers. En lijkt de doodsteek voor beide en lijkt Adrew zijn eigen doodsvonnis te hebben getekend.

In december vorig jaar werden Andrew en Tristan Tate, samen met twee Roemeense vrouwen, gearresteerd in Boekarest. In juni werden ze officieel aangeklaagd voor ernstige misdaden, waaronder mensenhandel, verkrachting en het oprichten van een criminele organisatie die vrouwen uitbuitte voor seksuele activiteiten voor de camera.

Voormalig Kickbokser Andrew Tate Bekent Uitbuiting van Vrouwen in Gelekte Gesprekken

Uit transcripties van gelekte audioberichten, ingezien door de BBC, blijkt dat de Tate-broers openlijk spraken over het onderwerpen van vrouwen aan hun wil. Zo wordt Tristan geciteerd: "Ik ga deze trutten tot slaaf maken. Ik ga ervoor zorgen dat ze nog meer gaan werken. Het wordt slavernij. Minimaal tien tot twaalf uur per dag."

Ook Andrew wordt geconfronteerd met belastende uitspraken, waarin hij zichzelf beschouwt als de leider van de operatie. In berichten naar de vrouwen eiste hij gehoorzaamheid en beval hij hen zijn instructies op te volgen. Een van de slachtoffers weigerde seksuele handelingen uit te voeren, waarop Tate reageerde: "Ik wil dat je je aan mij onderwerpt. Houd je mond, je doet wat ik zeg."

Mensenhandel en Criminele Organisatie

De beschuldigingen tegen de Tate-broers omvatten ook meldingen van bedreiging en fysiek geweld tegen meerdere vrouwen die weigerden gehoor te geven aan hun bevelen.

De woordvoerder van de broers Tate blijft echter alle beschuldigingen ontkennen en beweert dat er bewijs is dat hun onschuld aantoont. Zij beweren echter dat de BBC dit bewijs opzettelijk heeft weggelaten uit hun verslaggeving.

Andrew en Tristan Tate werden na hun aanhouding tot eind maart vastgehouden, maar zijn inmiddels op vrije voeten in afwachting van het proces. Zij zijn echter gebonden aan restricties en moeten in Boekarest blijven. De datum voor het begin van het proces is nog niet bekend. De schokkende onthullingen uit de gelekte gesprekken hebben de zaak echter in een nieuw daglicht geplaatst, wat de aandacht vestigt op de ernstige aard van de beschuldigingen tegen de Tate-broers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws