Betrapt! Moord MMA-vechter op ex-vriendin vastgelegd op video Nieuws
Nieuws

Betrapt! Moord MMA-vechter op ex-vriendin vastgelegd op video

Betrapt! Moord MMA-vechter op ex-vriendin vastgelegd op video

Dwayne Herelle Jr., een voormalige mixed martial arts (MMA) vechter uit Tennessee, vermoorde zijn ex-vriendin Irene Torres, 24, hij stak haar meer dan 17 keer met een mes.

Volgens de politie van Metro Nashville werd de moord vastgelegd door bewakingscamera's bij Torres' huis. Nadat Herelle haar had neergestoken, stopte hij het lichaam in de kofferbak van zijn auto en bracht het vervolgens naar zijn appartement, waar hij het in een opslagbak verborg.

Broer verstopte lijk om dader te beschermen

De vechter werd eerder deze maand al opgepakt maar nu komen er meer details naar buiten. De 38-jarige broer zou vervolgens Vega's lichaam in een vuilniszak hebben gestopt, samen met chemicaliën die zouden helpen bij de ontbinding van het lijk, die ze later verstopten op een terrein in Irvington.

Herelle, die in een aantal professionele MMA-wedstrijden heeft gevochten, werkte samen met Torres in een bar op Broadway. Hij riskeert levenslange gevangenisstraf wegens moord, terwijl zijn oudere broer Gilberto Lebron, die schuldig is bevonden aan het verbergen van het slachtoffer, tot 10 jaar gevangenisstraf kan krijgen. De broers zullen op 3 april worden veroordeeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws